Welcome
Login

Radio Popular Bucureşti

Your radio will begin in 15

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Added by Admin in Stații radio din România Folk
500 Views

Description

Radio Popular Bucureşti

La Radio Popular, după cum o spune și sloganul nostru, orice zi e sărbătoare. Postul de radio online Radio Popular transmite online, fiind fondat în 2007 și propunându-și să mențină vie tradiția românească și muzica autentică folclorică. Prin programele sale, Radio Popular își propune să aducă bună dispoziție și bucurie unui număr cât mai mare de ascultători de toate vârstele.

Vocile animatorilor postului de Radio Popular s-au facut auzite pentru prima data pe 9 ianuarie 2007. De atunci Radio Popular Romania emite non stop la o calitate superioara, aducand un strop de bucurie ascultatorilor din tara si din strainatate. Inca de la inceput am promovat un format de nisa, ne-am axat pe muzica populara de calitate, animatie si emisiuni tematice care sa fie accesibile si pe gustul unui numar cât mai mare de ascultatori de toate vârstele si profesiile.

Radio Popular este un radio online ce urmareste sa promoveze atat muzica populara consacrata cat si noii artisti oferind totul gratuit.

Postul nostru de radio online se poate mândri cu o foarte buna colaborare cu artistii de muzica populara din Romania.

Conform audientelor shoutcast.com  realizate de-a lungul timpului, Radio Popular Romania a fost si ramane postul de radio online cu muzica populara numarul 1 ca numar de ascultatori unici (IP-uri) in orice moment al zilei.

Asculta si tu Radio Popular Romania online si vei avea parte de emisiuni interactive, distractive si muzica de cea mai buna calitate. La noi chiar orice zi e sarbatoare!

Radio Popular Bucureşti online

Radio Popular Bucureşti

Post your comment

RSS
Radio blog RSS Search Yellow Pages for USA and Canada Entertainment Blogs
Entertainment free website promotion blog directory Blog Directory blogrollcenter.com music blogs
music blogs ASR Search Engine FreeWebSubmission.com Online Radio Stations - Blog Directory OnToplist.com

What is SEOWhat is SEO

ExactSeek: Relevant Web Search RSS Feed Directory

Blog Directory